No nem azért, mert valami rosszat tudnék róluk mondani: hozzáértő, kedves emberek dolgoznak náluk, azonban valami különleges dologgal foglalkoznak: cégeket számolnak fel.

Tegnap náluk voltam egy informatikai rendszert megtervezni, és döbbenetes, hogy mennyi felszámolás van most folyamatban: mázsaszám a papírok mindenhol. Olyan nagy múltú és híres cégek mappáját láttam, hogy igencsak összeszorult a torkom a gazdasági élet hanyatlásának láttán.

Neveket nem fogok mondani, de tízből öt felszámolandó cég nevét biztosan mindenki ismeri. (most tekintsünk el a szántszándékkal bedöntött cégektől).

Sorra kapom a barátaimtól és az üzleti partnereinktől az áremelésről szóló értesítéseket, és ezekkel igazából nem tudunk mást csinálni, csak tudomásul vesszük. Azonban egyértelmű, hogy az áremelésen kívül mást is csinálni kell, különben nekünk is hamarosan lesz egy "mappánk" a felszámolónál...

Az előző blogbejegyzésemben található néhány ötlet, mit is lehet ilyenkor tenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr903536641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása