Nem tudom, a kedves olvasók közül hányan vették komolyan a "felkérést", miszerint:
Írna nekem karácsonyra egy könyvet?

Kawasaki_APE.pngKedvenc üzleti íróm, Guy Kawasaki a múlt héten elküldte nekem átolvasásra a holnap megjelenő új könyvének végleges anyagát PDF-ben, azzal a céllal, hogy az Amazon-on írjak róla pár keresetlen sort.

Mivel magam is álmodozok egy saját könyvről, rögtön rávetettem magam a könyvre, és el kell mondanom, hogy teljesen más, mint a többi. Ahol a többi könyv a "hogyan írjunk könyvet" témában befejeződik, ez szinte ott kezdődik. Ahogy azt már megszokhattuk, Kawasaki szélsőségesen gyakorlatias, például foglalkozik olyan dolgokkal is, hogy milyen szövegszerkesztőt használjunk, hogyan konvertáljuk a fájlokat.

De persze foglalkozik a szerzői jogokkal, a hangoskönyv és ebook verziókkal.

A többi témát csak felsorolásszerűen említem meg:

  • az ár megállapítása
  • idegen nyelvű verziók megjelentetése
  • eladás Amazon-on
  • gerillamarketing támogatás
  • személyes márka építése
  • közösségi média
  • hogyan válassz bloggereket, hogyan szerezz véleményt a könyvedről a megjelenés napján (hehe :)

Kawasaki könyve azon kevés írások egyike, amelynek a "hogyan szerezz pénzt könyvírással" kérdésre messze részletesebb válasza van annál, hogy "ÍGY"...

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr924955389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása